KotiväelleKotivaelle.htmlshapeimage_1_link_0
Lukion perustiedotLukion_perustiedot.htmlshapeimage_4_link_0
YhteistyötahotYhteistyotahot.htmlshapeimage_5_link_0

Wilma löytyy osoitteesta: https://wilma.mikkeli.fi

Wilma on lukion suoritusrekisterin ja työjärjestysohjelman nettikäyttöliittymä. Lukiolaiset voivat mm. tehdä Wilman avulla ryhmä- ja kurssivalintoja, seurata koulun tiedotteita, seurata kurssikertymää ja saamiaan arvosanoja. Huoltajat antavat Wilman kautta poissaoloselvitykset.

Wilma on samalla yleinen tiedostus ja viestintäkanava, jota käyttävät opettajat, lukiolaiset ja lukiolaisten huoltajat.

Yleistä

Wilma on nettikäyttöliittymä, jonka avulla voidaan tarkastella erinäisiä koulun opiskelijarekisterissä ja työjärjestysrekisterissä olevia tietoja reaaliajassa. Wilmaa käyttävät omien liittymiensä kautta opettajat, lukiolaiset ja lukiolaisten huoltajat. Kullakin käyttäjäryhmällä on omanlaisensa näkymä, ja omanlaisensa käyttöoikeudet.

Wilmaa voidaan käyttää mistä tahansa nettiin kytketystä tietokoneesta. Yhteys on salattu.

Huoltajan kirjautuminen Wilmaan

Wilman käyttämiseksi tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana; nämä kysytään kirjautumissivulla. Poistuminen Wilmasta tapahtuu Kirjaudu ulos –painikkeella.

Käyttäjätunnukset ja salasanat jaetaan vanhempainilloissa tai postitetaan kotiin. Huoltajan salasanaa ei pidä antaa lukiolaiselle.

Lisäohjeita Wilman käyttöön

Wilman käytön oppii nopeasti pienellä harjoittelulla. Lisäohjeita voi tarpeen mukaan kysyä joko opinto-ohjaajalta tai rehtorilta sähköpostitse tai puhelimitse.

WILMA